Jelenlegi hely

Szolgáltatások

Rendszer-üzemeltetés, rendszergazdai szolgáltatások

Az országunk Európai Uniós csatlakozása nyomán élesedő piaci versenyben a magyar kis- és középvállalkozások egyre inkább rákényszerülnek üzleti folyamataik automatizálására, ügyfélkapcsolataik elektronikus formában történő lebonyolítására. Az államigazgatási szerveket, önkormányzatokat az Uniós csatlakozás következményeként több jogszabály kötelezi arra, hogy az állampolgárok számára lehetővé tegyék ügyeik elektronikus intézését. Ebben a helyzetben magától értetődő megoldásnak tűnik egy modern informatikai rendszer kialakítása illetve a meglévő (esetleg elavult) informatikai rendszer lecserélése vagy kiegészítése, amellyel a korábbi üzleti folyamatok pontosabbá és átláthatóbbá tehetők, az ügyfélkapcsolatok felgyorsíthatók. Nem minden cég engedheti meg azonban magának azt, hogy korszerű informatikai rendszerének üzemeltetésére saját szakember állományt tartson fenn, azt az alkalmazott összetett technológiák felhasználására folyamatosan szakmailag továbbképezze. Megoldást kínálunk a fenti problémákra oly módon, hogy átvállaljuk az informatikai rendszerek kialakításának és működtetésének terhét ügyfeleinktől. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az államigazgatás területén használt számítógépes rendszerek létrehozásában, üzemeltetésében, adminisztrálásában. Szakembergárdánk Novell NetWare hálózati operációs rendszereken, UNIX/Linux szerverekkel, MS-Windows asztali rendszerekkel dolgoznak. 

Vállaljuk néhány számítógéppel rendelkező rendszerektől kezdődően, egészen több száz felhasználóval rendelkező számítógépes hálózatok üzemeltetését, rendszergazdai szolgáltatások végzését, távolról az interneten keresztül, 24 órás felügyelettel is.  

Honlapok, webáruházak, portálok készítése

A XXI. század Európai Uniójában elengedhetetlen, hogy egy versenyképességre törekvő magyar kis- vagy középvállalkozás megjelenjen az interneten.

Statikus honlapok

Cégünk internetes honlapok megtervezésével, kialakításával segíti a World Wide Web-en megjelenni kívánó ügyfeleinket. Kívánság szerint a honlapokat kialakíthatjuk az ügyfél informatikai rendszerén (szerverén), illetve ha ügyfelünk nem rendelkezik olyan saját informatikai rendszerrel, amelyen biztonságos módon elhelyezhető és karbantartható a honlap, úgy tárhelyet bocsájtunk rendelkezésére, ahol a web-es tartalmat elhelyezheti. Vállaljuk ezen tartalom karbantartását, igény szerinti rendszeres frissítését.

Dinamikus felépítésű web-es rendszerek

Cégünk tapasztalattal rendelkezik dinamikus felépítésű honlapok, web-es portálok létrehozásában. Ezen portálok kialakítása kívánság szerint történhet nagy terhelhetőségű, de zárt forráskódú szoftverekkel, például Java alapú IBM WebSphere alkalmazásszerverrel, vagy a kisméretű rendszerek kialakítására ingyenes költségkímélő Sun Java System Application Server alkalmazásával. Költségérzékeny kis- és középvállalkozások, vagy állami, önkormányzati szervezetek számára a nyílt forráskódú, ingyenes Drupal keretrendszer segítségével portált rendszereket alakíthatunk ki. A Drupal-hoz elérhető rugalmas szerkesztői rendszer segítségével ügyfeleink saját maguk is megváltoztathatják, illetve új tartalommal tölthetik fel honlapjukat.

Egy kis ízelítő általunk készített portálokból:

ismerkedes.net

Ismerkedes, programok, kapocslatok

Sport Mozgás Élet Tömegsport Egyesület

Sport Mozgás Élet Tömegsport Egyesület

 Egzotikus Áruk boltja

Egzotikus Áruk Boljta

 Nature Shade Árnyékolástechnika

Nature Shade Árnyékolástechnika

 KBFI-UNIO Bányászati Kft.

KBFI-UNIO Bányászati Kft.

 Napkeleti Bölcsek

A NAPKELET - Értékteremtés, Értékkövetés

 Parkett-Komplett

Parkettázás profi eszközökkel